Wij zijn uw loodgieter in Badhoevedorp

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter in Badhoevedorp? Wij van Loodgietersbedrijf Waalewijn kunnen u verder helpen. Wij zijn expert op het gebied van werkzaamheden in de sanitair, cv installatie, dakwerkzaamheden en diverse loodgieterswerkzaamheden. Omdat wij van alle markten thuis zijn, kunnen wij u ook helpen in Badhoevedorp. Neem gerust contact met ons op, en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. U kunt ons bellen op 023-5270300 of het formulier op onze website invullen.

De service van ons loodgietersbedrijf

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf. Onze vakmensen weten van aanpakken en zijn breed opgeleid. Van klussen in de riolering, hulp bij waterschade tot werkzaamheden aan leidingen. Wij staan voor u klaar. Wilt u bijvoorbeeld een vloerverwarming aanleggen in Badhoevedorp? Ga dan niet zelf aan de slag, maar laat het door vakmensen doen. Maar ook voor advies over het plaatsen van een warmtepomp kunt u bij ons terecht. Het plaatsen hiervan zal al zorgen dat u in de toekomst veel geld zult besparen op uw energierekening. Onze cv installateur kan u informeren.

Ook voor al uw dakwerk

Heeft u een lekkage aan uw dak in Badhoevedorp? Of is uw huidige dak toe aan vernieuwing? Dan kan onze dakdekker u helpen. Goed onderhoud is belangrijk. Zo voorkomt u dat er lekkages optreden. Houd daarom uw zinkwerk goed in de gaten, en laat het regelmatig controleren door onze loodgieters. Moet het zinkwerk dan toch vervangen worden? Onze collega’s hebben hier veel ervaring mee en zullen zorgvuldig met uw dak omgaan in Badhoevedorp.

Hier kunt u ons voor inschakelen in Badhoevedorp

Ons bedrijf bestaat al sinds 1922. Dat betekent dat wij jaren aan ervaring met ons meenemen. Dit wordt ook van werknemer op werknemer overgedragen. Door deze kennis is ons bedrijf onder andere gespecialiseerd in:

  • CV installaties
  • Plaatsen van warmtepompen
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Werkzaamheden aan het dak
  • Onderhoud van zinkwerk
  • Onderhoud aan leidingen
  • Kleine werkzaamheden voor de loodgieter in Badhoevedorp

Loodgieter Badhoevedorp

Maak nu een afspraak met onze loodgieter

Wilt u graag een afspraak maken met onze loodgieter, voor u in badhoevedorp? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 023-5270300, stuur een mail naar info@loodgieterwaalewijn.nl. Voor vragen over zinkwerk, warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, CV installatie of voor het inschakelen van een dakdekker: u bent bij ons aan het juiste adres.