VCA

Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Al onze uitvoerende personeelsleden zijn in het bezit van een VCA-diploma. Meer informatie kunt u vinden op de website van het VCA.

Uneto-VNI

Loodgietersbedrijf Waalewijn is lid van UNETO-VNI. UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. De organisatie zet zich in samenwerking met de overheid, het onderwijs, de media, vakbonden, fabrikanten en consumentenorganisaties onder andere in voor verbetering van de dienstverlening in de installatiebranche. Meer informatie kunt u vinden op de website van UNETO-VNI.

Sterkin

Loodgietersbedrijf Waalewijn is een erkend Sterkin Installateur. De belangrijkste eisen waar een erkende Sterkin Installateur aan moet voldoen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen. Dat is een goede reden om voor de erkende Sterkin Installateur te kiezen. Meer informatie kunt u vinden op de website van Sterkin.

NEFIT Enviline II

Loodgietersbedrijf Waalewijn is gecertificeerd in het installeren van de Nefit Enviline II warmtepompinstallaties. Neem contact met ons op voor meer informatie.