Onze loodgieter komt ook in Cruquius

Heeft u een loodgieter nodig in Cruquius? Dan heeft u Loodgietersbedrijf Waalewijn gevonden. Wij helpen u graag! Ook kunt u ons naast loodgieter inschakelen als cv installateur en dakdekker. Onze werkzaamheden voeren we uit voor aannemers, particulieren en bedrijven. Wij zijn zeer divers. Zo kunnen wij herstelwerkzaamheden uitvoeren aan uw zinkwerk maar ook voor een cv installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Vloerverwarming aanleggen? Geen enkel probleem. Wij kunnen u ook informeren over de voordelen van een warmtepomp. U kunt ons telefonisch bereiken op 023-5270300 en voor u het weet zijn wij in Cruquius.

Wat onze loodgieter doet

Leiding- of rioleringsproblemen in Cruquius? Schakel dan onze loodgieter in. U kunt onze loodgieter ook benaderen om voor u te werken als cv installateur. Laat ons u adviseren over de nieuwste cv installatie en de mogelijkheden en voordelen van een warmtepomp. Ook kunnen wij de vloerverwarming aanleggen op een vakkundige manier. Vloerverwarming aanleggen en kiezen voor een warmtepomp kan ook nog eens voor een besparing zorgen op uw energierekening. Laat onze cv installateur u informeren over de mogelijkheden.

Onze dakdekker voor uw dak en zinkwerk

Zijn er herstelwerkzaamheden nodig aan uw dak in Cruquius? Schakel dan onze dakdekker in. Als u niet tijdig uw dak laat repareren, kan het zo zijn dat de schade steeds groter wordt. Wij adviseren dan ook om het zinkwerk te laten onderhouden of vervangen door de dakdekker. Onze dakdekker werkt ook alleen maar met de beste materialen. Door onze ervaring is het vervangen van zinkwerk goed uitbesteed aan ons. Onze dakdekker heeft de nodige opleidingen. Dit geldt ook voor onze loodgieter en cv installateur.

Werkzaamheden van de dakdekker, cv installateur en loodgieter

In 1922 ligt de basis van Loodgietersbedrijf Waalewijn. In die tijd is namelijk het bedrijf E.J. Gosen & J.A. Schiering opgericht. Zij specialiseerde zich in centrale verwarming door middel van de oliebranderij. In 1954 werd deze overgenomen door C.W.W. Waalewijn sr. Sindsdien is het een familiebedrijf, gespecialiseerd in:

  • Vloerverwarming aanleggen
  • Leidingwerkzaamheden
  • Dakwerkzaamheden waaronder zinkwerk
  • CV installatie
  • Badkamer- en keukenrenovaties

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn in Cruquius?

Loodgieter Cruquius

Benader ons vanuit Cruquius

Bent u vanuit Cruquius op zoek naar een loodgieter voor uw cv installatie? Of misschien wilt u wel dat wij vloerverwarming aanleggen? Schakel dan onze cv installateur in. Wij kunnen u ook adviseren over de mogelijkheden van een warmtepomp. Voor zinkwerk helpt onze dakdekker u graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 023-5270300. U kunt ook een mail sturen naar info@loodgieterwaalewijn.nl. En schakel ons in Cruquius in.