Dakdekker nodig?

Bent u op zoek naar een bewezen, betrouwbare en betaalbare dakdekker? Maak dan een afspraak met Loodgietersbedrijf Waalewijn. Moet uw dak gerepareerd worden? Is het tijd voor een dakrenovatie? Is uw zinkwerk aan vervanging toe? Of heeft u behoefte aan een compleet nieuwe dakbedekking? Wij staan voor u klaar. Onze vakmensen hebben al vele mooie daken mogen realiseren voor particulieren, aannemers en bedrijven. Neem contact op met onze dakdekker via 023-5270300 en geef uw wensen door.

Het belang van een goed onderhouden dak

Een dak maakt deel uit van de eerste indruk van uw pand. Of het nou om een woning, hotel, restaurant, loods of kantoor gaat. Is het dak niet meer in optimale staat? Dan laat dat wellicht een negatieve indruk achter op uw bezoekers, gasten, vrienden of relaties. Is uw pand echter voorzien van een strak, perfect afgewerkt en waterdicht dak? Dan oogt uw pand, en daarmee uzelf, een stuk professioneler, netter en klantvriendelijker. Laat daarom onze dakdekker langskomen voor een correcte behandeling aan uw dak. Maak direct een afspraak!

Wat onze dakdekker voor u kan betekenen

Wij geven u graag een indruk van welke daken onze dakdekker zoal kan behandelen. Zo hebben wij al diverse daken mogen bekleden met EPDM. Dit is een onderhoudsvriendelijk, duurzaam en kwalitatief soort rubber. We zijn ook al eens ingeschakeld voor de bekleding van een dak met aantrekkelijke antraciet felsbanen of zinken dakplaten. Uiteraard bekleden wij een dak net zo graag met sfeervolle dakpannen. Maar ook het namaken van een zinken vergaarbak, is een klus die wij moeiteloos volbrengen. Kortom, wij pakken elke klus voor uw dak op.

Andere diensten van ons loodgietersbedrijf

In 1922 begon het bedrijf E.J. Gosen & J.A. Schiering opgericht met het realiseren van centrale verwarming door middel van een oliebranderij. In 1954 werd het overgenomen door C.W.W. Waalewijn sr. Vanaf dat moment werken wij als familiebedrijf. Naast dakwerkzaamheden, verzorgen wij:

  • CV installaties
  • Leidingwerkzaamheden
  • Gas- en sanitairinstallaties
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Badkamer- en keukenrenovaties

Waar wilt u ons voor inschakelen?

Dakdekker

Neem contact op met onze dakdekker

Heeft u behoefte aan een ervaren, vakkundige en klantvriendelijke dakdekker? Schakel Loodgietersbedrijf Waalewijn in. Wij voorzien uw dak van de dakbedekking die u wenst. Wij vervangen uw zinkwerk. Of wij renoveren het geheel, zodat u weer voor een lange tijd vooruit kunt met uw dak. U bereikt ons via 023-5270300, info@loodgieterwaalewijn.nl of vul ons online contactformulier in. Onze dakdekker hoort graag wat uw wensen zijn!