Loodgieter nodig in Haarlem?

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in Haarlem? Schakel dan Loodgietersbedrijf Waalewijn in. Wij zijn naast loodgieter ook graag uw dakdekker en cv installateur. Wij verlenen onze diensten aan zowel particulieren, aannemers als bedrijven. Onze werkzaamheden lopen uiteen van kleine herstelwerkzaamheden aan uw zinkwerk tot een complete cv installatie. Wilt u dat wij vloerverwarming aanleggen? Of bent u benieuwd naar de voordelen van een warmtepomp? Bel naar 023-5270300 en schakel ons in voor uw klus in Haarlem.

De diensten van onze loodgieter

Uiteraard kunt u onze loodgieter voor leiding- of rioleringsproblemen in Haarlem inschakelen. Maar naast deze werkzaamheden, functioneert onze loodgieter ook als cv installateur. Wilt u geld besparen op energiekosten? Wilt u weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van een cv installatie? Vraag onze specialist om advies. Meer weten over de voordelen en effecten van een warmtepomp? Of wilt u dat wij vloerverwarming bij u aanleggen? Beide oplossingen zijn erg aantrekkelijk. Zowel qua uitstraling, warmte als in de portemonnee. Benader onze cv installateur voor meer informatie hierover.

Onze dakdekker pakt uw dak en zinkwerk aan

Is uw dak in Haarlem niet meer in optimale kwaliteit? Onze dakdekker neemt deze graag onder handen. Een dak dat niet tijdig gerepareerd of onderhouden wordt, kan gaan lekken. Met schimmel of waterschade als gevolg. Laat daarom niet alleen uw dakbedekking, maar ook het zinkwerk goed onderhouden en/of vervangen door onze dakdekker. Wij werken met de beste materialen. Ook hebben onze medewerkers volop ervaring in het behandelen en vervangen van zinkwerk. Uiteraard hebben ze ook de juiste opleidingen gevolgd. Deze voordelen gelden uiteraard ook voor onze loodgieter en cv installateur.

Loodgieter Haarlem

De basis van onze loodgieter, dakdekker en cv installateur

De basis van Loodgietersbedrijf Waalewijn ligt al in 1922. Toen werd het bedrijf E.J. Gosen & J.A. Schiering opgericht. Actief in centrale verwarming door middel van een oliebranderij. In 1954 nam C.W.W. Waalewijn sr. de oliebranderij over. Sinds dat moment is het een familiebedrijf gebleven, met specialisaties in:

  • CV installatie
  • Leidingwerkzaamheden
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Badkamer- en keukenrenovaties
  • Dakwerkzaamheden waaronder zinkwerk

Wat mogen wij voor u betekenen in Haarlem?

Schakel ons in in Haarlem

Kortom, heeft u in Haarlem behoefte aan een loodgieter voor een cv installatie? Wilt u onze cv installateur vloerverwarming laten aanleggen? Heeft u behoefte aan een warmtepomp? Of mag onze dakdekker nieuw zinkwerk realiseren? Schakel ons in via 023-5270300, stuur een mail naar info@loodgieterwaalewijn.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij komen graag spoedig naar Haarlem.