Wij zijn uw loodgieter in Heemstede

Wilt u een loodgieter inschakelen in Heemstede? Omdat u bijvoorbeeld vloerverwarming wilt laten aanleggen? Of wilt u weten wat de voordelen van een warmtepomp zijn? Wat uw reden ook is, schakel de loodgieter van Loodgietersbedrijf Waalewijn in. Wij werken namelijk tevens als dakdekker en cv installateur. Wij kunnen dus ook uw zinkwerk aanpakken. Of een complete cv installatie installeren. Wij werken voor zowel particulieren, aannemers als bedrijven. Bel naar 023-5270300 en wij komen direct voor uw klus naar Heemstede.

Schakel hiervoor onze loodgieter in

Naast leiding- of rioleringsproblemen in Heemstede kunt u onze loodgieter ook inschakelen voor vakkundig advies. Hij vertelt u graag hoe u geld kunt besparen op uw energiekosten. Omdat onze loodgieter ook werkt als cv installateur, kunt u hem meteen inschakelen voor een cv installatie. Daarnaast houden wij de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wij kunnen u dus helpen aan bijvoorbeeld een warmtepomp. Of laat ons prettige vloerverwarming bij u aanleggen. Beide oplossingen hebben een mooie uitstraling, voelen prettig aan qua warmte en zijn energiebesparend. Schakel onze cv installateur direct in.

Nieuw zinkwerk? Schakel onze dakdekker in

Een dak dat niet meer in optimale kwaliteit is, moet gerepareerd of onderhouden worden. gebeurt dit niet, dan kan het gaan lekken. Met waterschade of schimmel als gevolg. Laat uw dak in Heemstede daarom behandelen door onze dakdekker. Wij pakken niet alleen uw dakbedekking aan, maar ook het zinkwerk. Onze dakdekker werkt met de beste materialen. Daarnaast heeft hij volop ervaring in het onderhouden, repareren en vervangen van zinkwerk. Uiteraard liggen de juiste opleidingen hieraan ten grondslag. Deze kernpunten gelden uiteraard ook voor onze cv installateur en loodgieter.

Loodgieters Heemstede

De achtergrond van onze loodgieter, dakdekker en cv installateur

In 1922 werd het bedrijf E.J. Gosen & J.A. Schiering opgericht. Dit bedrijf was actief in centrale verwarming door middel van een oliebranderij. In 1954 nam C.W.W. Waalewijn sr. het bedrijf over. Vanaf toen werd het een familiebedrijf en dit is het gebleven. We zijn gespecialiseerd in:

  • CV installatie
  • Leidingwerkzaamheden
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Badkamer- en keukenrenovaties
  • Dakwerkzaamheden waaronder zinkwerk

Waarvoor mogen wij naar Heemstede?

Wij helpen u graag in Heemstede

Wilt u in Heemstede een loodgieter inschakelen voor een cv installatie? Bent u op zoek naar een cv installateur die vloerverwarming kan aanleggen? Heeft u interesse in een warmtepomp? Of wenst u dat onze dakdekker nieuw zinkwerk op uw dak aanbrengt? Bel dan naar 023-5270300, mail naar info@loodgieterwaalewijn.nl of vul ons online contactformulier in. Wij leveren graag professioneel werk in Heemstede.