In Hoofddorp op zoek naar een loodgieter?

Loodgieter nodig in Hoofddorp? Schakel dan Loodgietersbedrijf Waalewijn in. Wij kunnen tevens als dakdekker en cv installateur voor u werken. Wij worden door aannemers, particulieren en bedrijven ingeschakeld. Onze dakdekker kan zelfs uw zinkwerk werkzaamheden uitvoeren. Bent u ervan op de hoogte dat wij ook vloerverwarming kunnen aanleggen en voor een cv installatie u bij ons ook aan het juiste adres bent? Heeft u advies nodig over de aanschaf van een warmtepomp? Ook dan helpen wij u. Wij zijn te bereiken op 023-5270300. Wij zien u in Hoofddorp.

Het werk van onze loodgieter

Problemen met uw leiding- of riolering in Hoofddorp? Onze loodgieter is u graag tot dienst. Deze kan tevens als cv installateur voor u werken. Vragen over een cv installatie, een warmtepomp of vloerverwarming aanleggen? Onze loodgieter beantwoordt graag uw vragen. En als u vragen beantwoord zijn, kunnen wij een vloerverwarming aanleggen of een warmtepomp installeren. Laat onze cv installateur u adviseren over kosten besparen op uw energierekening.

Onze dakdekker voor uw zinkwerk

Beschadigingen aan uw dak in Hoofddorp? Laat onze dakdekker dit herstellen. Als u hiermee te lang wacht, kan de schade groter worden en de kosten ook. Zinkwerk vervangen of herstellen? Onze dakdekker heeft de ervaring die u zoekt en werkt alleen maar met de beste materialen. Zo krijgt u het zinkwerk dat u wenst van de dakdekker. Tevens hebben onze dakdekker, loodgieter en cv installateur de benodigde opleidingen.

Werkzaamheden dakdekker, cv installateur en loodgieter

In 1922 specialiseerde E.J. Gosen & J.A. Schiering zich in centrale verwarming door een oliebranderij. Echter werd dit bedrijf in 1954 overgenomen door C.W.W. Waalewijn sr. Tegenwoordig is het een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in:

  • Leidingwerkzaamheden
  • Badkamer- en keukenrenovaties
  • CV installatie
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Dakwerkzaamheden waaronder zinkwerk

Wat kunnen wij voor u betekenen in Hoofddorp?

Loodgieter Hoofddorp

Benader ons vanuit Hoofddorp

Loodgieter in Hoofddorp nodig voor uw cv installatie? Of misschien wilt u wel een vloerverwarming laten aanleggen? Wat u ook wenst, onze cv installateur helpt u graag. Wij weten alles over het plaatsen van een warmtepomp. Zelfs voor zinkwerk werkzaamheden kunt u onze dakdekker inschakelen. Bel naar 023-5270300. Of stuur een mail naar info@loodgieterwaalewijn.nl. En wij komen naar Hoofddorp.