Loodgieter nodig?

Heeft u behoefte aan een loodgieter? Neem contact op met Loodgietersbedrijf Waalewijn. Wij zijn gespecialiseerd in zowel cv, gas, water als sanitair. Zo kunnen wij u helpen aan een nieuwe, energiebesparende cv installatie. Maar ook voor een energiezuinige warmtepomp bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard kunt u ons tevens inschakelen voor het oplossen van een verstopping. Wij staan klaar voor zowel particulieren, aannemers als bedrijven. Schakel onze loodgieter in via 023-5270300.

Wat onze loodgieter kan doen voor uw cv installatie

Wilt u minder geld kwijt zijn aan uw energiekosten? Of wilt u graag het nieuwste van het nieuwste aan verwarming in huis? Laat u dan vrijblijvend adviseren door onze loodgieter. Hij is op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van centrale verwarming. Overweegt u misschien vloerverwarming? Bent u benieuwd naar de voordelen van een warmtepomp? Of wilt u een designradiator aan uw muur bevestigd hebben? Alle producten kunnen wij voor u installeren, onderhouden en vervangen. Uiteraard doen wij alles volgens de geldende installatie- en veiligheidsvoorschriften.

Schakel onze loodgieter in voor uw sanitair

Naast onze werkzaamheden op het gebied van verwarming, kunnen wij u ook van dienst zijn aangaande uw sanitair. Wilt u uw complete badkamer verbouwen? Wij horen graag wat uw wensen zijn. Dan zorgen wij ervoor deze in een korte tijd, vakkundig en met een perfecte afwerking te realiseren. Als u ons hiervoor inschakelt, weet u zeker dat alles perfect zit aangesloten. Is uw sanitair verstopt? Schakel ons dan in voor het ontstoppen van uw riool. Kortom, wij zijn uw complete partner!

De achtergrond van ons loodgietersbedrijf

In 1922 is het bedrijf E.J. Gosen & J.A. Schiering opgericht. Het verzorgde centrale verwarming door middel van een oliebranderij. In 1954 werd dit bedrijf overgenomen door C.W.W. Waalewijn sr. Een familiebedrijf was geboren. Hierbij enkele voordelen van onze aanpak:

  • VCA-gecertificeerd
  • Lid van UNETO-VNI
  • Erkend Sterkin Installateur
  • Sterke reputatie in Noord-Holland
  • Specialist in cv, gas, water als sanitair

Ook verlenen wij diensten als dakdekker. Wat mogen wij voor u betekenen?

Loodgieter

Schakel onze loodgieter in

Bent u op zoek naar een professionele, ervaren en klantvriendelijke loodgieter? Schakel Loodgietersbedrijf Waalewijn in. Wij verzorgen al uw klussen. Van een cv installatie tot het aanleggen van vloerverwarming. En van het ontstoppen van uw toilet tot het installeren van een warmtepomp. Bel 023-5270300, stuur een mail naar info@loodgieterwaalewijn.nl of vul ons online contactformulier in. Onze loodgieter staat voor u klaar!