Over ons

Loodgietersbedrijf Waalewijn is een professioneel loodgietersbedrijf met een sterke reputatie in Haarlem en omstreken.

Ons bedrijf telt ca. 10 werknemers waarvan er twee op kantoor werken. Wij verrichten veel werkzaamheden voor particulieren, aannemers en bedrijven. De werkzaamheden lopen uiteen van kleine herstelwerkzaamheden tot complete renovaties.

Specialisaties

  • Centrale verwarming;
  • Rioolwerkzaamheden;
  • Gas- en sanitair installatie;
  • Dakwerkzaamheden: zink- en loodwerk, bitumen daken, leien- en pannendaken;
  • Waterinstallatie, bad- en keukenverbouwingen.

Wilt u werk laten verrichten dat niet in deze lijst voorkomt? Neem even contact met ons op.

Bedrijfsprofiel

Geschiedenis

In 1922 werd het bedrijf E.J. Gosen & J.A. Schiering opgericht. Het bedrijf was actief in centrale verwarming door middel van oliebranderij. In 1954 heeft de C.W.W. Waalewijn sr. de oliebranderij overgenomen. De voormalig eigenaar nam zijn zoon in 1966 in dienst, die het bedrijf gelijk aan de opkomst van centrale verwarming zag groeien. Cees Waalewijn jr. was er in 1983 klaar voor het bedrijf over te nemen. Tien jaar daarna nam hij zijn zoon Jörgen in dienst.

Het familiebedrijf heeft zijn gezonde grootte sindsdien behouden. In 2012 heeft Jörgen de dagelijkse leiding van het loodgietersbedrijf overgenomen. Het bedrijfspand is sindsdien gevestigd aan de Wateringweg in Haarlem.

Kennismaken?

Wilt u meer informatie, de mogelijkheden rondom uw specifieke wensen? Of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Het team van Waalewijn staat graag voor u klaar. U kunt ons bereiken via 023 – 52 70 300. Wanneer u het contactformulier invult, dan nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.