Loodgieter nodig in Vijfhuizen?

Op zoek naar een loodgieter in Vijfhuizen? Loodgietersbedrijf Waalewijn komt graag naar u toe. Wist u dat wij naast loodgieter ook in te schakelen zijn als dakdekker en cv installateur? Wij werken voor bedrijven, particulieren en aannemers. Zo kunt u ons ook benaderen om uw zinkwerk te herstellen of vervangen. Ook kunnen wij een cv installatie realiseren. Wij komen zelfs vloerverwarming aanleggen. Vraag ons om advies over de voordelen van een warmtepomp. Meer weten? Bel dan naar 023-5270300. En dan komen wij zo snel mogelijk naar Vijfhuizen.

Werkzaamheden van de loodgieter

Heeft u problemen met uw leiding- of riolering in Vijfhuizen? Benader dan onze loodgieter. Deze kunt u ook laten werken als uw cv installateur. Wilt u meer weten over de nieuwste cv installatie of de voordelen van een warmtepomp? Laat ons u adviseren over vloerverwarming aanleggen. Een warmtepomp en vloerverwarming aanleggen kan kostenbesparend werken op uw energierekening. Onze cv installateur bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Loodgieter Vijfhuizen

Zinkwerk? Schakel onze dakdekker in

Is uw dak in Vijfhuizen beschadigd? Onze dakdekker herstelt dit graag voor u. Wacht hier niet te lang mee, want de schade kan zeer snel groter worden. U kunt onze dakdekker ook inschakelen om uw zinkwerk te herstellen of te vervangen. Onze dakdekker is uitgerust met de beste materialen en heeft de ervaring om uw zinkwerk werkzaamheden optimaal uit te voeren. Zowel onze dakdekker, loodgieter en cv installateur hebben de benodigde opleidingen.

Wat onze dakdekker, cv installateur en loodgieter doen

In 1922 is het bedrijf E.J. Gosen & J.A. Schiering opgericht. Dit bedrijf specialiseerde zich in centrale verwarming door middel van een oliebranderij. 1954 was het jaar dat het bedrijf overgenomen werd door C.W.W. Waalewijn sr. Tegenwoordig is het een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in:

  • CV installatie
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Dakwerkzaamheden waaronder zinkwerk
  • Leidingwerkzaamheden
  • Badkamer- en keukenrenovaties

Wat kunnen wij uitvoeren voor u in Vijfhuizen?

Neem contact op vanuit Vijfhuizen

Heeft u in Vijfhuizen een loodgieter nodig voor een cv installatie? Of wilt u vloerverwarming aan laten leggen? Onze cv installateur helpt u graag. Ook kunnen wij u meer vertellen over de voordelen van een warmtepomp. Heeft u zinkwerk werkzaamheden liggen? Benader dan onze dakdekker. U kunt ons telefonisch bereiken op 023-5270300. Of stuur een mail naar info@loodgieterwaalewijn.nl. Dan komen wij zo snel mogelijk naar Vijfhuizen.