Vloerverwarming aanleggen

Wilt u vloerverwarming in uw pand? Schakel dan Loodgietersbedrijf Waalewijn in voor het aanleggen hiervan. Wij werken voor zowel particulieren, aannemers als bedrijven. In 1922 is het bedrijf E.J. Gosen & J.A. Schiering opgericht. Dit bedrijf was actief in de centrale verwarming door middel van een oliebranderij. Echter is in 1954 dit bedrijf overgenomen door C.W.W. Waalewijn sr. En tegenwoordig is dit dan ook een familie bedrijf.
Wilt u meer weten over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 023-5270300. Gaat u ook voor vloerverwarming?

Aanleggen in de chape

Deze methode is ideaal als er nog geen dekvloer is gelegd. Er zal in eerste instantie een laag isolatie aangebracht worden. Hierdoor gaat er zo min mogelijk warmte verloren aan de onderzijde van de leidingen. Voor de isolatie worden isolatieplaten gebruikt van kunststofschuim. Vervolgens worden de verwarmingsleidingen met speciale tackerclips vastgeniet aan het isolatie materiaal. Gaat het om een gewapende vloer met metalen netten? Dan worden de leidingen aan de netten bevestigd. Wanneer mogen wij langskomen voor uw vloerverwarming?

Vloerverwarming aanleggen

Aanleggen door infrezen

Voor het infrezen van de vloerverwarming wordt een speciale vloerfrees gebruikt. Hiermee worden sleuven van ongeveer 17 mm gefreesd in de chape. Hierna zullen wij pas de leiding aanleggen. De kunststof buizen zullen dan ook perfect in de sleuven passen. Als de leidingen aangesloten zijn op uw verdeelunit, kan het systeem getest worden. Daarna zal de vloer ge√ęgaliseerd worden.

Een bestaande vloer en vloerverwarming

Wij leggen uw verwarming bij dit systeem bovenop uw dekvloer. Een minpunt hiervan is dat de vloeropbouw groter wordt en dat er niet altijd ruimte voor is. Soms is er echter geen andere oplossing voor het aanleggen. En vaak kan dit dan ook de goedkoopste oplossing zijn. In deze methode worden de leidingen in een isolatiepakket gelegd en deze bevindt zich op dekvloer.

Contact over vloerverwarming aanleggen

Heeft u besloten om vloerverwarming aan te leggen? Schakel dan de professionals van Loodgietersbedrijf Waalewijn in. Geef ook uw wensen en verwachtingen aan, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wilt u eerst meer informatie ontvangen voordat u ons de opdracht geeft? Geen enkel probleem. Wij zijn te bereiken op 023-5270300. Of stuur een mail naar info@loodgieterwaalewijn.nl. Vloerverwarming aanleggen laat u doen door ons!