Verlaag uw energierekening met een warmtepomp

Bent u benieuwd naar de werking van een warmtepomp? Laat u informeren en adviseren door Loodgietersbedrijf Waalewijn. Wij hebben al vele warmtepompinstallaties mogen realiseren voor particulieren, aannemers en bedrijven. Het grote voordeel van zo’n installatie is dat deze warmte opneemt, om deze vervolgens elders af te geven. Tussen dit opnemen en afgeven van de warmte vindt er bovendien een temperatuursverhoging plaats. Heeft u hier interesse in? Neem contact met ons op via 023-5270300 en kies ook voor een warmtepomp.

Zo werkt een warmtepomp

Doordat een warmtepomp warmte uit z’n eigen omgeving opneemt, deze in temperatuur verhoogt en vervolgens zelfstandig afgeeft, zorgt zo’n installatie voor zowel een lagere energierekening als een beter milieu. Voor deze manier van verwarmen worden namelijk weinig tot geen fossiele brandstoffen gebruikt. Een bijkomend voordeel is dat de pomp daardoor veel minder CO₂ uitstoot dan een cv-ketel. Wilt u nog een stapje verder gaan in het gebruik van duurzame energiebronnen? Kijk dan eens wat uw mogelijkheden zijn in zonne-energie. Wilt u ook op een duurzame wijze uw pand verwarmen én koelen? Kies dan voor een warmtepompinstallatie.

Warmtepomp

Voordelen van een warmtepomp op een rij

Dat warmtepompen steeds populairder worden, is niet voor niets. Zo zijn ze:

  • Milieubesparend
  • Energiebesparend
  • Duurzaam in gebruik
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verwarmend én koelend

Bent u ook overtuigd van deze mooie voordelen? Schakel Loodgietersbedrijf Waalewijn in voor een vakkundige installatie van uw pomp.

Wat ons loodgietersbedrijf nog meer kan betekenen

Onze oorsprong ligt in het bedrijf E.J. Gosen & J.A. Schiering. Dit werd in 1922 opgericht voor het realiseren van centrale verwarming door middel van een oliebranderij. In 1954 nam C.W.W. Waalewijn sr. het bedrijf over. Vanaf dat moment zijn we een actief familiebedrijf. Inmiddels gespecialiseerd in:

  • Dakwerkzaamheden
  • Leidingwerkzaamheden
  • Gas- en sanitairinstallaties
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Badkamer- en keukenrenovaties

Wat mogen wij voor u installeren, renoveren of vervangen? Laat het ons weten!

Interesse in een warmtepomp?

Overweegt u een energiezuinige, milieuvriendelijke en duurzame warmtepomp aan te schaffen? Laat deze dan installeren door Loodgietersbedrijf Waalewijn. Wij adviseren u graag over de voordelen en het gebruik van warmtepompinstallaties. U bereikt ons telefonisch via 023-5270300. Een mail mag gestuurd worden naar info@loodgieterwaalewijn.nl. Of vraag direct via ons online contactformulier een vrijblijvende offerte aan voor het installeren van een warmtepomp.