Zinkwerk door onze dakdekker

Is uw zinkwerk toe aan vernieuwing of wilt u dit laten herstellen? Schakel dan onze dakdekker in. Bekende toepassingen van dit materiaal zijn hemelwaterafvoeren, dakgoten, en de zijkanten van dakkapellen. Zink kan als materiaal in allerlei vormen toegepast worden. Zink is ook belangrijk in de uitstraling van gebouwen. Wilt u dat uw zink jaren mee kan gaan? Laat Loodgietersbedrijf Waalewijn dan eens in de zoveel tijd een controle uitvoeren. Zo bent u er verzekerd van dat eventuele schade tijdig wordt opgemerkt. Heeft u al schade? Wacht dan niet en schakel ons in om grotere schade te voorkomen. U kunt ons telefonisch bereiken op 023-5270300. En laat ons uw zinkwerk herstellen.

Loodgietersbedrijf en zinkwerk werkzaamheden

De oorsprong van ons bedrijf ligt in het bedrijf E.J. Gosen & J.A. Schiering. Deze is in 1922 opgericht met als hoofdactiviteit het realiseren van centrale verwarming door middel van een oliebranderij. Echter is in 1954 het bedrijf overgenomen door C.W.W. Waalewijn sr. En sindsdien is het een echt familiebedrijf. Zoals u merkt zijn wij een divers loodgietersbedrijf dat zich ook nog eens gespecialiseerd heeft in zinkwerk werkzaamheden. Zo hoeft u maar één bedrijf te benaderen voor verschillende taken.

Zinkwerk

Zinkwerk en meer

Naast dat wij met zink kunnen werken, kunt u ons ook inschakelen voor andere werkzaamheden. Zoals eerder vermeld zijn wij breed inzetbaar en kunnen wij voor u ook de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Dakwerkzaamheden
  • Leidingwerkzaamheden
  • Gas- en sanitairinstallaties
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Badkamer- en keukenrenovaties

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen? Laat het ons weten.

Kwaliteit in onze zinkwerk werkzaamheden

Als wij voor u werken vinden wij het belangrijk om kwaliteit te leveren. Als wij de werkzaamheden hebben uitgevoerd is het ons doel dat uw zink nog jaren mee kan gaan. Wij vinden het even belangrijk om betaalbaar te zijn. Zo betaalt u bij ons nooit teveel tegen de hoogst mogelijke kwaliteit. Wilt u meer weten over de kosten? Dan kunt u te allen tijde een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact over uw zinkwerk werkzaamheden

Heeft u besloten om ons in te schakelen of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op 023-5270300. U kunt ook een mail sturen naar info@loodgieterwaalewijn.nl. Laat uw zinkwerk herstellen of vervangen door ons loodgietersbedrijf.